SeraWonen nieuwe Partner van ASV LEBO
03 maart 2022 

SeraWonen nieuwe Partner van ASV LEBO

SeraWonen is de nieuwe Woon Partner van ASV LEBO. Het snelgroeiende en gerenommeerde woondesign bedrijf heeft zich tot medio 2024 verbonden aan de club.

Met SeraWonen bindt de club uit Amsterdam een ambitieus en innovatief bedrijf dat landelijk en internationaal opereert. Het bedrijf bedient momenteel meer dan 500 klanten door heel Nederland en Europa, met een breed portfolio aan woon- en lifestyle-oplossingen.

Als Woon Partner krijgt SeraWonen vermeldingen op de boardings in de thuiswedstrijden van ASV LEBO en op alle digitale platvormen van de club uit Amsterdam.


Op maat

Dat voetbal en lifestyle een goede combinatie zijn, blijkt uit het succes van SeraWonen. Sterren uit het internationaal topvoetbal zoals Justin Kluivert en Noa Lang hebben zich aangewend tot SeraWonen voor op maat gemaakte producten voor hun woningen: “Samen met de klanten ontwerpen wij meubilair op een unieke manier. We hebben zowel nationaal als internationaal klanten voorzien van een uniek woonmeubel. Dat is heel leuk om te doen. Service staat daarbij hoog in het vaandel. Wij proberen via de service en de experience uniek te zijn. Wij spreken ook hun taal en dat vinden de voetballers leuk”, aldus de oprichter van het bedrijf Serginho Ramnarain.  

Van Teeffelen: ‘Streven naar perfectie’

“Wij zijn ontzettend trots op SeraWonen als nieuwe Woon Partner”, zegt ASV LEBO Voorzitter Ronald van Teeffelen. “Dit is namelijk een van de grote uitblinkers in de wereld van woning designs in de BeNeLux regio. Het is een zeer passende samenwerking, want beide partijen kunnen bogen op een maatschappelijke betrokkenheid en streven naar perfectie op elk gebied. Waar SeraWonen al vele jaren absolute topkwaliteit levert, streven wij naar hetzelfde in onze prestaties op het zaalvoetbalveld.”

Gooi naar het kampioenschap

ASV LEBO is de tweede helft van het seizoen met een goed resultaat begonnen. Afgelopen vrijdag toonde de ploeg uit Amsterdam veerkracht tegen HV/Veerhuys door een 1-3 achterstand om te buigen naar een 5-3 overwinning. De Amsterdammers bezetten momenteel de eerste plaats in de Eredivisie Zaalvoetbal samen met FC Eindhoven.