Charles Jongerius, de beste teammanager van het Nederlandse zaalvoetbal
26 mei 2022 

Charles Jongerius, de beste teammanager van het Nederlandse zaalvoetbal

Ieder team heeft wel iemand die als eerste zegt: ‘Dat regel ik wel!’ Of het nu gaat om het voorbereiden van de wedstrijd, het regelen van de teamkleding, of het bijhouden van de aanwezigheid van de spelers bij ASV LEBO is Charles Jongerius het aanspreekpunt binnen de vereniging

De geboren en getogen Utrechtenaar (maar met een hart voor Ajax en ASV LEBO) is een onmisbare schakel binnen de club en maakt het voor het bestuur,  de coaches en spelers gemakkelijker om optimaal te presteren op sportieve vlak.

“Ik ben de schakel tussen de spelers en de trainers. Alles wat met voetbal, trainingen of tactieken te maken heeft, doe ik verder niks mee en laat dat aan de trainers over. Wel als de spelers ergens mee zitten kunnen ze altijd bij mij terecht.” Alles wat dus bij het team niet met voetbal te maken heeft wordt geregeld door Charles. 

Voor dat hij zich aansloot bij ASV LEBO, fungeerde de Utrechtenaar als verengingsmanager van verschillende zaalvoetbalverenigingen in de Eredivisie.  Met een bagage aan ervaring in het top van het Nederlandse zaalvoetbal draagt Charles bij aan het succes van de club uit Amsterdam.

ASV LEBO heeft zich dankzij een zeer sterke seizoen een plek in de halve-finale weten bemachtigen in de Eredivisie Zaalvoetbal. Vrijdag 27 mei spelen de Amsterdammers een cruciale wedstrijd tegen FC Eindhoven voor een plek in de finale. 


Reactie plaatsen